سفارش تبلیغ
صبا ویژن





























مختلف

 
ستاره‌شناسان با حیرت شاهد شکل‌گیری توده‌ای جامد در اطراف یکی از حلقه‌های اسرارآمیز "سیاره زحل" شده‌اند.
کاوشگر کاسینی به تازگی شیء عجیب و غریبی را در لبه‌های حلقوی شکل سیاره زحل کشف نموده است.

گفتنی است: این شی ریز به سختی می‌تواند نام یک قمر جدید برای سیاره زحل را داشته باشد.

بررسی‌ها نشان‌ می‌دهند؛ ممکن است" سیاره زحل قمری" جدیدی پیدا کرده باشد.

ادامه مطلب...

نوشته شده در سه شنبه 92/10/3ساعت 10:30 صبح توسط مریم ذوقی| نظرات ( ) |

دانشمندان دریافته‌اند که احساسات مثبت و منفی می‌تواند دمای بدن افراد را تغییر دهد و آن را بالا یا پایین ببرد و در نتیجه احساسات منفی شخص دچار احساس سرما و بیماری شود.
براساس جدید‌ترین پژوهش‌های انجام شده، احساس محبت و مهربانی می‌تواند باعث ایجاد حس گرما در افراد و بالا رفتن درجه حرارات بدن آن‌ها شود.  

ادامه مطلب...

نوشته شده در سه شنبه 92/10/3ساعت 10:24 صبح توسط مریم ذوقی| نظرات ( ) |

سنجاب های پرنده برخلاف نامشان قادر به پرواز واقعی نیستند. آن ها تنها می توانند یک فاصله ی 20 متری یا بیشتر را از درختی به درخت دیگر بپرند.

چشم های درشت این حیوان به دیدش در شب کمک می کند. این حیوان معمولاً در شب ها یک ساعت بعد از غروب خورشید از پناهگاه خود خارج می شوند و به همین دلیل دیدن این حیوان در روز کار مشکلی است.


درازای این حیوان حدود 30 سانتی متر است و دم پهنی دارد. خز هایی که در قسمت پشتی این حیوان دیده می شود به رنگ قهوه ای دارچینی است و رنگ شکم آن ها سفید است. تشخیص سنجاب های پرنده ی شمالی از سنجاب های پرنده ی جنوبی کار بسیار دشواری است. اگرچه سنجاب های پرنده ی شمالی بزرگترند، اما یک سنجاب نوجوان شمالی به راحتی با یک سنجاب بالغ جنوبی اشتباه گرفته می شود. سنجاب های پرنده ی جنوبی خاکستری تر هستند. موهای شکم سنجاب های پرنده ی شمالی به رنگ سفید است، اما قسمت ریشه ی آن ها خاکستری می باشد، اما موهای ریشه ی سنجاب های پرنده ی جنوبی سفید رنگ است.

 

 

 

 

 

نوشته شده در سه شنبه 92/10/3ساعت 10:18 صبح توسط مریم ذوقی| نظرات ( ) |


پنج میوه فوق‌العاده که مصرف آن‌ها به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن در زمستان توصیه شده است، عبارتند از:

 

- پرتقال: این میوه سرشار از ویتامین C است و مصرف تنها یک پرتقال در روز می‌تواند 116.2 درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین کرده و از این طریق باعث پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و عفونت گوش شود.

 

- کیوی: این میوه منبع غنی از پتاسیم و آنتی‌اکسیدان‌هاست و به تقویت سیستم ایمنی بدن و تنظیم فشار خون کمک می‌کند.

 

- نارنگی: مصرف این میوه ترش و شیرین به ویژه به بیماران قلبی توصیه می‌شود زیرا با کلسترول بد خون مبارزه می‌کند و چربی‌های ترانس را از بین می‌برد.

 

- انار: مصرف این میوه به افراد مبتلا به کم‌خونی توصیه می‌شود، چرا که انار محرک خون‌سازی بوده و همچنین در پیشگیری از پیری پوست موثر است.

 

- زغال‌اخته: این میوه نیز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین C و فیبر است که به تقویت سیستم ایمنی بدن در طول زمستان کمک می‌کند.


نوشته شده در سه شنبه 92/10/3ساعت 10:8 صبح توسط مریم ذوقی| نظرات ( ) |

سال 2013 با خود داستان‌های زیادی را در حوزه علم به همراه داشت که از خاموشی شکارچی ناسا تا رونمایی از عینک واقعیت افزوده گوگل و پخت اولین همبرگر جهان از گوشت آزمایشگاهی را پوشش داده‌اند.

 

در این گزارش به بررسی رویدادهای این سال به ترتیب ماه‌ها پرداخته شده است.

 

ژانویه

 

* سال 2013 با اخبار بدی برای تلسکوپ شکارچی سیاره کپلر ناسا آغاز شد که چرخ حیاتی واکنش آن شکست. این تلسکوپ فضایی سپس به حالت ایمن فرو رفت و دیگر قادر به اسکن فضا برای سیارات فراخورشیدی احتمالی نیست.

 

اگرچه داده‌های به دست آمده از کپلر هنوز در حال بررسی بوده و تاکنون 167 سیاره تائید شده‌اند.

 

فوریه

 

* یک سیارک در آسمان شهر چلیابینسک روسیه منفجر شده و منجر به زخمی شدن صدها انسان و آسیب دیدن ساختمانها شد. این رویداد می‌تواند به شناسایی سرنخهایی در مورد تاثیرات آینده برخورد با سنگهای بزرگتر فضایی کمک کند.

 

* بنیاد Inspiration Mars از برنامه‌هایی برای ارسال یک ماموریت دو نفره به مریخ در روز پنجم ژانویه 2018 خبر داد که در طول یک مینیموم خورشیدی انجام شده و در اوت سال بعد به سیاره سرخ خواهد رسید.

 

مارس

 

* سازمان فضایی اروپا، واضحترین نقشه تاکنون را از کل تابش زمینه کیهانی(CMB) ارائه کرد که نور بازمانده از جهان اولیه است.

 

ادامه مطلب...

نوشته شده در سه شنبه 92/10/3ساعت 10:5 صبح توسط مریم ذوقی| نظرات ( ) |

<   <<   6   7   8      >